MB Houtbouw is gespecialiseerd in alle voorkomende (ver)bouw en timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. Wij zetten uw ideeën om in werkelijkheid. Hieronder ziet u een greep uit onze eerder gerealiseerde projecten. Heeft u een ander project in gedachten dan wij op de site hebben vermeld? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.

 

Schuren en overkappingen

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van diverse soorten buitenverblijven. Denk hierbij aan schuren, overkappingen, tuinhuisjes, poolhouses en dierenverblijven. Wij werken met eersteklas eiken- en douglas hout om een zo luxe mogelijk verblijf te kunnen produceren. Qua afwerking heeft u een ruime keuze. Van plat dak tot een riet gedekt puntdak, van gemetselde gevels tot zwarte boerderijdelen.

Buitenkeukens

Vandaag de dag is een buitenkeuken niet meer weg te denken in de tuin. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos waardoor ieder ontwerp uniek is. Of u er nu een grote gasbarbecue, koelkast, spoelbak of een Green Egg wilt, alles is mogelijk. Er is genoeg keuze in variatie. Van eiken kastjes met een betonnen blad tot een douglas onderstel met een roestvrij stalen werkblad. Graag gaan wij met u aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Vlonders en terrassen

Als u op zoek bent naar een (hard)houten vlonder bent u bij ons ook op het goede adres! Door jarenlange ervaring in de houtbouw kunnen wij voor u hoogwaardige en duurzame vlonders en terrassen aanleggen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij kunnen u advies geven welke houtsoort het beste bij uw situatie en uiteraard bij uw wensen aansluit.

Trappen

MB Houtbouw heeft door de jaren heen al diverse trappen gemaakt. In onze eigen werkplaats produceren wij diverse trappen speciaal op maat gemaakt voor de klant. Van rechte steektrappen tot trappen met 2 kwarten en een dubbele spil. Daarnaast kunnen wij de trappen maken in elke gewenste houtsoort. Door onze eigen productie kunnen wij de trappen sneller en goedkoper leveren. 

Nieuwbouw

Wij denken graag met u mee als het gaat om het realiseren van een dakkapel, dakopbouw, aanbouw of nieuwe kozijnen. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. 

Renovatie

Graag geven wij advies over het renoveren van uw dakkapel, kozijnen of andere werkzaamheden. De renovatiewerkzaamheden voeren wij zowel binnen als buiten uit. Dit bijvoorbeeld om een (bedrijfs)pand in de oude staat te herstellen of uw pas aangeschafte woning te laten voldoen aan uw eisen en wensen van wooncomfort.

Andere diensten

Heeft u een ander project voor ogen? MB Houtbouw denkt graag met u mee. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. U droomt, wij bouwen.