Michel Bakker

MB Houtbouw | Michel Bakker

MB Houtbouw is een bouwbedrijf gespecialiseerd in alle voorkomende (ver)bouw- en timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. Eigenaar Michel Bakker heeft met liefde voor het vak en met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen door de jaren heen al vele mooie en uitdagende projecten opgeleverd. Daar is hij dan ook trots op. En hij niet alleen! Ook de klanten van MB Houtbouw zijn uiterst tevreden. Op basis van vakmanschap, fraaie afwerking en een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft MB Houtbouw een brede en gevarieerde klantenkring opgebouwd, zowel binnen als buiten Sliedrecht.

MB Houtbouw denkt vanaf het begin met u mee in ontwerp en uitvoering van bijvoorbeeld uw uitbouw, dakkapel, tuin- terras, schuur of overkapping. Daarnaast is MB Houtbouw gespecialiseerd in het bouwen van buitenkeukens en dit alles van de hoogste kwaliteit. Een bouwbedrijf waar u op kunt bouwen.

MB Houtbouw werkt dagelijks met veel toewijding aan exclusieve tuinhuizen, luxe buitenkeukens, complete uitbouwen en dakkapellen. U kunt het zo gek niet bedenken of MB Houtbouw kan het voor u realiseren. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, maar nemen projecten aan door heel Nederland.